Uitzwaaien en nog meer drop…

Het was zover: de grote reis gaat beginnen! Met de nodige kriebels in de buik pakten wij de laatste spulletjes in. Voor de kinderen werden de kras landkaarten ingepakt als afscheidskado zodat ook zij ons kunnen volgen en een beeld krijgen van waar we tijdens onze reis zijn.

Uitzwaaien kinderen op de auto

Uitzwaaien kinderen op de auto-002

Uitzwaaien kinderen op de auto-001

Vanaf 17 uur werd het drukker in de Helmstraat: heel veel lieve mensen kwamen langs! We werden ontzettend verwend met vele kadootjes (oa nog veel meer drop….!), kaartjes en persoonlijke herinneringen. Het gaf een heel dubbel gevoel, aan de ene kant fantastisch om zoveel warmte, liefde en betrokkenheid te voelen, tegelijkertijd te moeten realiseren dat we deze geweldige mensen een jaar lang zullen missen! De tranen bleven dan ook niet helemaal uit….

De kinderen vonden het prachtig om in, rond maar vooral ook op de stoere auto te mogen spelen! Helaas kwam ook daar een einde aan, na nog een paar laatste knuffels reden wij om 21:10 de straat uit, uitgezwaaid door vele lieve mensen, nu was het echt begonnen!

Vlakbij Eindhoven dronken we een laatste koffie en thee op Nederlandse bodem, samen met onze vrienden Maaike en David die op weg waren naar Limburg om daarna weer terug te keren naar Cambridge.

7 gedachten over “Uitzwaaien en nog meer drop…

 1. Wat leuk om al een berichtje van jullie te krijgen via de site!
  Ziet er mooi uit Ray.
  Wen, niet teveel achter je pc hè, je bent samen met je mannetje!
  Dikke kus

 2. Ha Wendy en Ray,

  Nu jullie door de Balkan reizen heb ik nog een tip wanneer Roemenië op de route ligt. Sigisuara en Sibiu zijn schitterende oude stadjes. In de bergen kan je mooie wandelingen maken, wel oppassen voor beren.

  Goede reis, Mirjam

 3. Ik wens jullie een hele mooie reis toe en een behouden vaart (rit)!
  Hopelijk loopt het voorspoedig ook met de website.
  Hartelijke groet,
  Gertjan

 4. Wij sluiten ons aan bij Gert-Jan zijn wens en vinden het leuk om jullie te mogen volgen.
  Goede reis

  • hallo 4 op reis, nee wij zijn nog niet in de Balkan maar in Duitsland bij vrienden in Munchen! Binnenkort meer hierover op de site.

Reacties zijn gesloten.