Swaziland Mango Chutney Maisbrood

Mango Chutney
Ingrediënten:
4 groene mango’s
1 kleine ui
1 cup citroensap
½ cup suiker
Peper of chilies
Zout
Schone goed afsluitbare pot

Bereidingswijze:
Schil de mango’s en snij in dunne plakjes, snipper de ui en voeg deze samen met de mango. Strooi er wat zout overheen en laat het een uurtje staan.
Nu mogen alle ingrediënten bij elkaar in een pan en breng dit langzaam aan de kook. Laat het rustig inkoken tot het dikker wordt, roer het regelmatig even door. Giet het over in een schone, warme pot en sluit het goed af. Laat de chutney afkoelen.
Lekker om te serveren in combinatie met maisbrood.

Mais brood
Ingrediënten:

2 eieren
1½ cup bloem
3 theelepels bakpoeder
snufje zout
1½ cup maismeel
1 cup melk.

Bereidingswijze:
Mix alle ingrediënten goed door elkaar en laat het daarna een paar minuutjes rusten. Bak het brood in een voorverwarmde oven op 200C gedurende 30 minuten.