6 gedachten over “Park

 1. Ik vind jullie verslagen erg leuk. Vooral het gevalletje schokbreker,De foto’s
  zijn prachtig. Het briefje dat ik nu schrijf doet me herinneren aan de brieven die ik kreeg toen ij in Suriname zat. Ik had natuurlijk genoeg te melden, allemaal nieuwigheden en indrukken, cultuurverschillen enz. Maar thuis was niet veel veranderd. Daarom nu een briefje in de stijl van toen.
  Lieve Wen en Ray,
  Hier een berichtje uit het koude Holland.Hoe is het met jullie? Met ons is alles goed.Het regent al de hele dag en ook voor morgen ziet het er niet goed uit.
  Hoe is het weer bij jullie(bij mij toen altijd 35 graden of warmer) Als het kan neem dan een aapje voor ons mee. Als dat niet gaat om zijn minst een klein kameeltje.Verder geen nieuws, zorg goed voor jezelf. Tot ziens

  • Geweldig, dank je wel Pa, Een klein kameeltje nemen we alleen mee als de schokbrekers het helemaal begeven.
   Tot nu toe is het niet moeilijk om jouw wijze raad op te volgen; “Vergeet vooral niet te genieten”.
   Vandaag door hele mooie bergen gereden, eerst op asfalt maar later ook echt off-road. Op een geven moment konden we niet verder met de auto vanwege een afgebroken boom. Het pad leidde naar een oud klooster. Lopen zijn we verder gegaan en de beloning was een ruïne…. maar met een geweldig uitzicht over de berg en azuurblauwe baai. Het klooster was deels in de rots uitgehakt en de kamers waren nog open. via de trappen kwamen we op het balkon dat uitzicht gaf over het hoofdgebouw en de berg en baai. Daarna weer hossend met de auto over de keien en door de modder.

  • Dat gaat op zich goed, heel soms blijft de onderkant van mijn linker slipper aan de onderkant hangen als ik wil schakelen en vormt dan en gespannen boog, dat is wel raar. Dus meestal rijd ik met 1 slipper….

  • Hi hi, en wel voor 12 uur uit het bos anders veranderen we in kikkers in een boodschappen wagentje.

Reacties zijn gesloten.