Latijns Amerika 2014

24 Maart 2014 – 22 April 2014
Wij hadden het zuidelijkste puntje van Afrika bereikt, tijd voor een nieuw reisavontuur! Terwijl de auto in de container afwachtte wat de volgende bestemming zou zijn vlogen wij over de west Afrikaanse landen voor een tussenstop naar het noorden.

Frankrijk – Parijs
Vlak voor de landing kondigde de piloot aan dat het mooi weer was in Parijs, met +1C echter wel wat aan de frisse kant. We struinden door de wereldstad en genoten van de prachtige architectuur. Op het terras verwarmden we ons met warme koffie en thee om er vervolgens weer op uit te trekken en vanaf Montmartre over de stad uit te kijken en de prachtige Sacre Coeur te bewonderen terwijl de portretschilders ons probeerden te strikken voor een sfeertekening.1t Parijs

 

 

Nederland – Den Haag
Voor een korte periode waren wij in Nederland. Het weerzien van onze onze zeer geliefde vrienden en familie was echt fantastisch! We werden volop verwend met gezelligheid, fantastische uitstapjes, heerlijke etentjes en leuke kroegentochten maar ook met fijne gesprekken, lieve woorden en knuffels. Helaas is het niet gelukt om iedereen te treffen in deze beperkte tijd maar gelukkig waren we wel precies op het juiste moment om bij de geboorte van ons neefje Luuk te zijn! Alle lieve mensen: ontzettend bedankt voor de geweldige tijd, het was heerlijk om jullie weer even te zien!

Luuk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto album Parijs:

Parijs
Parijsmrt 24, 2014Photos: 17
 

Foto album Nederland:
Nederland
Nederlandmrt 29, 2014Photos: 21
 

Wij gaan naar door naar Argentinië – Buenos Aires….